Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Välkomna på sommarfest i Ekerö Centrum!

Vi bjuder på härlig stämning och ett flertal aktiviteter för stora och små. Musik, ansiktsmålning, sockervadd, ponnyridning, chokladhjul, skattjakt, fiskdamm, tårttävling med Bageri Ekerö kl. 12 och kl. 15, pyssel och ballonger hos Karamellgränd och mycket mer!

Läs mer...

Välkommen på loppis i Ekerö Centrum!

Att sälja på loppis är busenkelt, roligt och bra för både miljö och plåbok. En säljplats kostar bara 210 kr och då ingår ett bord (ca 70x180 cm). Platsen är ca 2,5 x 1,5 meter stor. All praktisk information och bokningsvillkor hittar du på https://stockholmsmarknader.se/ekero/

På denna loppis får man bara sälja begagnade prylar. Du får INTE sälja t ex nya / oanvända prylar eller något ät- eller drickbart, inte heller hembakat.

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB i samarbete med Ekerö Centrum.

Vill du sälja? Boka plats!

Läs mer...

ICA Tappströms unga medarbetare

Många fina och duktiga ungdomar har passerat genom vår personaldörr genom åren.

Den viktiga jobbdebuten sker ofta hos oss eller någon av våra kollegor. Är man riktigt ung får man börja med några timmars varuplock som tex Viggo gjorde när han började hos oss 16 år gammal. Passa tider, säga hej och god morgon ingår i arbetet liksom att arbeta utan att behöva kolla telefonen. Vi lär av varandra och tillsammans.

Läs mer...


ICA Tappström och den goda maten

Hos ICA Supermarket Tappström handlar man om man är intresserad av god mat och bra råvaror. Vi är ett gäng på ca 90 personer med ett stort lokalt engagemang, genuin matglädje och en ännu större vilja att finnas här för er.

Läs mer...

Det senaste tillskottet i Poke Burger-familjen ligger på härliga Ekerö. Här kan du njuta av burgare, bowls och massa andra rätter med Poké Burgers signatursmaker. Som vanligt hos Poké Burger så är alla lika välkomna!

Läs mer...